Ahoj, suším meruňky, nechci je přesušit, ale když je nechám měkké, bojím se, aby mi nesplesnivěly. Napadlo mě naskládat je do skleniček a sterilovat v troubě. Je to blbost? Nehrozí pak naopak nějaké clostridie, listerie a podobné hrůzy, pokud bych třeba nedopatřením zavařila při nížší teplotě? Předem moc díky za každou radu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.