| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, byla jsem svědkem toho, jak matka byla naštvaná na jedno z dvojčat v porodnici. To jedno míň pilo, nepřibíralo, takže měli být v porodnici déle. Matka na něj byla permanentně nas.aná a byla vůči němu hodně odtažitá. Vrchol byl, když ho přebalovala a zvedla mu nožky, čímž mu zmáčkla bříško, dítě si prdlo a pokadilo ji. Byla z toho totálně zhnusená a vytočená. Bylo mi toho děcka šíleně líto.
Vím, že s některým děckem se tak nějak mnohem snáz koexistuje než s jiným. Mám to i doma. Ale sama sobě nedovolím některé z dětí preferovat. O tom prudícím si dokonce okolí myslí, že ho preferuju. Když jde o "hmotné statky", dělím vše spravedlivě. Pokud to vzhledem k věku není vhodné, všem vysvětlím, proč jsem to tak udělala. Naše děcka jsou schopné si poměřovat půlky čokolády nebo ruské zmrzliny. Takže to poměřím já a když se netrefím přesně, ten přesahující kousíček odkrojím a sním.
Zakladatelku diskuse, na kterou narážíš, chápu. Rodiče mohli klidně podarovat syna garáží, když dcera už jednu má, ale já bych druhému děcku toto netajila a dala bych mu něco jiného, byť v nižší ceně. Nebo bych synovi řekla, že dostane garáž, ale má ségře zaplatit dovolenou/koupit kola... nevím, o co by ten sourozenec stál. Takhle sice rozdali po svém, ale zaseli semínko nesváru.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.