Přidat odpověď
Větře, přesně tak, děti si většinou z neznámé nabídky nevyberou, je to ztráta času a najezené pak stejně nejsou. Z hotové nabídky naprosto nesnášejí majonézy, dresinky a je umění nějaký toast nebo bagetu bez tohohle sehnat. Radši si dají doma udělaný řízek nebo toast.
V době dovolených je umění u benzínky nebo restaurace vůbec zaparkovat, fronty venku, fronty uvnitř, stačí mi, když stavíme kvůli dobrání PHM a WC. Ta časová ztráta se pak pěkně nabaluje.
My to ale kombinujeme, hlavně pokud je na trase ověřená restaurace, tak zastávku uděláme. Jinak jíme občas i na tom odpočívadle, kde se protáhneme, ale zastávka je na 20 minut a ne na hodinu a půl.
Jo když pojedu třeba 200 - 300 km, tak si i do restaurace zajdu, ale když jedu 1000 a víc km, tak prostě šetřím čas.
Předchozí