Komp ani mobil by mi nevadil-kdyby se pak sebral a jel třeba s kámošem na koupák, nebo prostě někde venku sednul a kecal chvíli- face to face....Trošku aktivity, nápadů.... vadí mi,že podniká aktivity jen díky nám- rodičům- výlety, aktivity, kolo, plavání atd. atp. má rád-ale musíme mu děšlat stále program-to mi vadí...Když se mu progrma neudělá- z důvodu úklidu,práce, nějaké povinnosti rodič- nezabaví se jinak-než tím počítačem a mobilem-a nemá ani záklopku na čas........Včera na tom seděl 5h-pak jsme ho musela vyhodit.....to je fakt na mě moc!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.