Pokoušeli se mě toho naučit dost. Ale já se statečně ubránila. To, co chtěli, mě nenaučili. Vždycky jsem si jela po svém. Ale nechtíc mě naučili tolik věcí...
Vychovali mě a naučili mě toho spoustu, ale ne tím, co mi říkali, ale tím, co jsem od nich okoukala.
A něco mě bohužel nenaučili a ani jsem to od nich neokoukala, i když se fakt snažili. A přitom bych to v životě tolik potřebovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.