| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

taky uz nic neresim, zamlada jsem porad resila a chodila za sefy se zlepsovacimi navrhy, protoze k tomu porad vyzyvali....az ted ve strednim veku mi doslo, ze to jen tak rikali a zadny navrhy nechteli :-)

na miste zakladatelky bych navrhla totez - a moji rodice by to jiste neprijali :-) (tchanovci jiz zemreli)

ja jsem nedavno navrhla rodicum, aby vyklidili nepouzivane harampadi ze sve dvougaraze, ze by se prazdna dvougaraz dala pronajmout, mela jsem uz vazneho zajemce....na posledni chvili rodice cukli, ze na tech vecech prilis lpi (pritom nebyli v te dvougarazi 20 let, auto maji jinde)

ale kdovi, jaci budeme my, az budeme stari, jestli budeme mit to racio jako ted

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.