Když jsme šli za školu, nejdříve jsme šli k doktorovi. Měla jsem chronický zánět průdušnice, takže stačilo jednou vytlačit kašel a rozjelo se mi to (pokud jsem nechrchlala sama od sebe). Ostatní nasimulovali něco jiného. Neomluvené hodiny to nebyly, ale dobu nemoci jsme trávili v kavárně nebo hospodě. Než otevřeli, zalezli jsme v zimě někam do paneláku do kočárkárny. Jsem z vesnice, dojížděla jsem na gympl do blízkého města. V bandě nás bylo asi 6 ze třídě, ale většinou jsme nebyli "nemocní" všichni současně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.