Kat, to je tak smutný... Moje děti tedy chodí do soukromé ZŠ, tak nemůžu tak srovnávat, ale přijdou mi oproti nám strašně přetížené. Navíc poslední 2 týdny ve škole se téměř neučí, tak na co další 2 týdny? Dětem bych prázdniny nezkracovala, spíš bych ještě přidala během roku. A samozřejmě, není to o délce, ale o efektivitě, počtu žáků ve třídách a kvalitních učitelích (a tedy za mě i o bonusech pro učitele a různých kompenzacích namáhaných nervů :))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.