Zaujal mne rozhovor s panem Seidlem na téma zkrácení letních prázdnin na 6 týdnů. Ok. Osobně proti tomu nic nemám, chápu zcela problémy, které to mnoha rodičům působí. Ale teda trošku mě vyděsilo, jak pan radní pro školství plete z mého pohledu třešně s višněma. Zajímá mě váš názor. Osobně si nemyslím, že by kromě snazší logistiky dětí o prázdninách toto krácení něco zásadnějšího vyřešilo. Asi by se probralo o něco více látky, nebo se více opakovalo. Možná by to umožnilo se více přizpůsobit aktuálním potřebám dětí ve výuce. Celkově na mne pán nepůsobí jako odborník. Odkaz v dalším příspěvku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.