Přidat odpověď
"Ale během studia, v soukromém životě, v práci, nikde jsem nikdy nepocítila ani náznak diskriminace z důvodu, že jsem ženského pohlaví."
Ropucho, ja taky ne (=ono to zalezi velice na vyberu profese, nejen na povaze/sebevedomi/sebeduvere a vybranem vzdelani.
Mne moje profese fascinuje - jinak profesi se vzdelanim ma 5 celkem rozdilnych a ve vsech nakou zkusenost, ktera se mi hodi do tehle vytouzene. Ale v te prvni v rannem mladi jsem uplne jasne vycitila, ze krome toho, ze mne to nebavi a ze to do duchodu absolutne delat nechci, ze tu nemam zadnou sanci to nekam dotahnout. Byl ty vyslovne muzsky obor. Tam jsem byla za devenku.
Moje treti dcera rovnez pracuje v oboru plus minus DNESKA vice mene rovnomerne obsazovanem (=ale vysokou studuje to cim dal vyssi procento ZEN, a delat doktorat s prislusnou financni odmenou se casteji umoznuje muzum). A proc? Schopnych holek maji daleko vic. Jelikoz je po mne, videla rude, kdyz na ruznych schuzich byla oslovovana "devenko". Ted si to uz nikdo nedovoli.
Předchozí