Přidat odpověď
Ale jeste bych chtela dodat, nez bude to kafe hotovy.
Muj syn je ucitel. Ma svuj projekt, jeho napad, o kterem pise do Sportovni akademie. , ma na to penize od EU, jezdi o tom prednaset na skoly S PROBLEMAMA, kam ho reditele zvou, aneb jeho skola ma VYSLEDKY.
A neni to o pocitacich. Je to o JINEM stylu vyuky. Zrejme by ucitele v CR byli na mrtvici, kdyby jim tam prisel povidat o tom, co na skole delaji a jak to funguje.
Jejich tridy na cela skole 1 - 6 tr. jsou vybaveny polstari, nafukovacimi pohovkami, rotopedy, koutky na lezeni, pestrymi pasky a kostkami do vzoru po chodbach na skakani a hybani se (a pri tom sypani nasobilky ze sebe), hodiny nemaji pevne minuty- jsou prerusovany parminutovkami, kdy deti tancujou/skacou/ ap. Je to na dlouhy povidani. O prestavkach ucitele i s detmi spolecne tancujou, hybaji se, zavodi... Mizerna skola pred 4 lety, ve ctvri nezamestnanych rodicu na urovni gheta atd atd, kam nemohli sehnat aprobovane ucitele kvuli problemum jak s detmi, tak rodinami.
Dneska jsou jejich zaci jedni z nejlepsich ve meste. Ucitele z jinych mest i z Danska jezdi na studijni navstevy (a plati skole, cili ze muzou nakupovat dalsi vybavu). Syn jezdi prednaset o tomhle stylu.
A dal to popisovat nebudu - to jsem chtela poznamenat na okraj, jak je zapotrebi MENIT a vyvijet a ne zkostnatet ve stylu z 19. stoleti. Von uz i ten Komensky propagoval "skolu hrou".... Nebejt to na dojizdeni, budu tam zadat o praci.-
Předchozí