a jak budu relaxovat příště, koupím si jízdenku na léto od ČD a budu týden jezdit, kam mě napadne, nejhezčí na tom je ta jízda vlakem (už jsem si to zkusila loni a bylo to super), přijedu do Phy, mám namířeno do Chomutova, přípoj za 15 min, na stejném nástupišti stojí vlak do Veselí nad Lužnicí - že bych se zajela podívat do Suchdola na pískovny? a co by ne? tak změním plán a hopnu do vlaku na Veselí...to je to, co na tom miluju, fůra možností a každá otevřená...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.