| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

Průběžně sleduji, jak běháte a závodíte. Já běhám hlavně pro radost a hlavně pro duševní a rodinnou rovnováhu-pohodu🙂. Snažím se pravidelně nin. 3x týdně a pokud se nedaří, tak kombinuji s pláváním.

Od ledna jsem ale běh musela nahradit nordic walkingem (chodím cca 8-10 km), v prosinci me na měkkém podkladu začal bolet kyčel. Neboli při běhu, ale až po. Už jsem zkoušela nechodit své ranní štreky, proste 14 dní pohov a stejne jsem mela bolesti i v noci. Byla jsem tedy i u ortopeda. Snímky mám v pořádku, naprosto bez nálezu (nějaké artrozy, viděl tam jen né úplně dobře zapouzdrený kloub, ale popis mých obtíží prý neodpovídá nálezu). Odešla jsem s tím, že je to svalového původu (říkám si, že mi v zimě v krátké bundě mohl kloub nastydnout, nebo na měkkým jsem si blbě šmíkla) . Zatím jsem si na bolest nic nebrala a ani nemazala. Myslíte, ze by pomohla sval vyléčit nějaká mast? Když je to sval a není to kloub, kde to mám léčit? ...v pátek jsem byla od ledna prvně běhat, při běhu mě to nebolí ale jak jsem se doma vykoupala a usedla, myslela jsem, že se zblázním bolestí. Dnes už kloub prakticky necítím. Strašně mě to štve! Strašně dobře se mi běželi. Konečně jsem ve fázi, kdy mohu deti hodku doma nechat a vypadnout a nejde mi to... ☹. Chtěli jsme jet letos s dětma do Tater, ale nemám z toho dobrý pocit, co busem dělat, když někde nesejdu?!

Je mi 37 fakt se mi nechce smířit se s tím, že budu usínat a vstávat s bolestí? ...jsme horalská ~n~.

Napadá vás jak to řešit dál? Díky moc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.