Zdravím a chci se zeptat, jestli někdo dáváte do těsta na mazanec (klasický kynutý) místo másla sádlo? Slyšela jsem, že pak mazanec a vůbec kynuté pečivo vydrží déle vláčné, ale ve všech receptech, které jsem vygooglila, bylo uvedeno máslo. Máte to někdo vyzkoušené se sádlem?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.