Monty, narodila jsem se rodičům bez VŠ. Vyrostla jsem v opravdu velmi skromných podmínkách. Já i moji sourozenci. Ze strany rodičů podpora nula. Já nevím,jak tě mám přesvědčit,že jsem nevyrostla se zlatou lžičkou v puse. Mohla jsem,ale díky osudu resp. komunistům u nás i v Rusku se tak nestalo. Cokoliv jsem kdy chtěla to jsem si i jako dítě musela zařídit sama. Naši nás nikdy nepodporovali ani v nějakých zálibách. Takže jsem se všude musela přihlásit i dopravit sama. Nikoho to nezajímalo,co dělám. Doma i na baráku jsme museli dost pomáhat a teprve potom jsme si mohli jít za kamarády. Opravdu jsem nebyla žádné protěžované dítě. Proto jsem vždycky věděla,že takhle žít nechci a nechci,aby v tom žili moje děti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.