| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty,
ale pochop, že těm,kteří si půjčky neberou taky nemuselo všechno samo přistát na účtu. Také musejí vyvinout nějakou aktivitu k tomu,aby měli.
Všichni musíme platit složenky.
Já můžu vzít výplatu a věř mi,že bych jí uměla rozfofrovat za malou chviličku a nebo si vezmu poměrnou část, uskromním se a zbytek si ušetřím pro strýčka příhodu. Kdybych se dostala do opravdového průseru,tak kromě té nemocenské mi stát nedá nic. Z jeho pohledu jsem bohatá mrcha,která si nic nezaslouží přestože do sociálního systému pravidelně přidává a manžel také nemalou částkou. Stát by mi doporučil prodat můj majetek, ke kterému nám nikdo nepomohl. Někdo jiný třeba místo majetku cestoval a tudíž prokazatelně nic nemá a stát by mu nějakou dávku přidal. Mě určitě ne. Tak,kde je v tom ta spravedlnost?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.