Monty, I pro me jsou veci na, ktere nevydelam nikdy. Tak je holt nemuzu mit. K tomu, abych si mohla vic doprat je jedina cesta a to z vysit svuj prijem. Proto jsem treba sla delat praci, ktera me uplne nenaplnuje, ale zase dobre plati. Nekdy proste musis udelat kompromis aby se rodina v konecnem dusledku mela lip. I ja jsem musela svym detem rict, ze nedostanou to, co driv. Proste z tech 2500 na tyden jsem na to nemela. Ale kludne jsem se mohla na setreni vykaslat a mohla jsem si vzit pujcku a prachy rozfofrovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.