Eudo, ani moje děti nebyl v prvních ročnících známkovaný. Vyhovovalo mi to. U nás se přijímačky musí dělat. kapacita víceletých gymnázií zdaleka nestačí a jet podle známek-bodů, je u nás nesmysl. Je to dáno různou kvalitou škol a různým způsobem známkování. Mám část rodiny v Německu a hodně by mi to vadilo,synovec nemohl na gymnázium po 4. třídě, měl horší známky z čehosi, s učitelkou se neshodl či co. Tady může zkusit jít na gymnázium každé dítě, jen musí udělat přijímačky. A VŠ-tam to občas i funguje-naberou všechny a pak se to vyselektuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.