Trhal mi jich víc najednou, dal mi i nějakou speciální injekci (placenou).Fakt jsem čekala,kdy jako bude troska venku a on už mi to ukazoval.Záleží samozřejmě na kořenech,ale pokud jsou normální,tak je to na jeden zátah. Sestřička mi doporučila nanukový dort a prý ať ho klidně sním celý sama.Hlavně nevyplachovat!Takže chladit zevnitř (nanuky) a zvenku.Ale když se dopracuješ k fázi - čím léčit díru, tak už budeš mít to nejhorší za sebou.Babičce teď kvůli léčbě museli vytrhat 8 zubů, relativně zdravých, trhal to na 2x a taky to dala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.