Je to sehraná blbost s naprosto nulovou vypovídající hodnotou. Nechápu proč to někdo pouští a někdo další se na to dívá.
Ono to dá práci. Přemýšlení bolí. Každý člověk si z toho může něco vzít. Někdo si popřemýšlí o tom mladém náckovi, který věří, že plynové komory neexistovaly. Někdo popřemýšlí nad životem matky a z čeho se ten její život vlastně skládá, někdo o tom jakože otčímovi, který mi tam snad přišel úplně nejhorší. A někdo o režisérovi, jeho pohnutkách k natočení tohoto filmu. Já takové lidi, kteří byli ve filmu zobrazeni, ve svém okolí nemám a tak jsem byla zděšena, jak se také dá žít. Film má velkou vypovídací hodnotu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.