Přidat odpověď
Val, mám doma objektivně docela bordel. Vysávám tak jednou měsíčně, prach utírám příležitostně co mi kde zrovna vadí, akorát kuchyň je celkem v pořádku, protože se tam prakticky nevyskytuji. Odpadky tedy vynáším denně (i když je to malý sáček), nesnáším totiž jejich pach a i jen představu jejich tlení.
Prádlo mám na sušáku uprostřed obýváku.
Na všech plochách leží spousta různých věcí. Sice přesně vím, co kde hledat, ale pro příchozího to musí vypadat jako chaos.
Nad jídelním stolem nástěnka, na které jsou roky staré papíry, dětské batolecí kresby (děti jsou dospělé) - ty jsou i polepené na lednici a jinde po bytě...
V jedné místnosti, tzv. tělocvičně, je bedna s nářadím a další věci, na které které víc jak rok nikdo nesáhl. Celkově opravdu bordel.
NIKDO mi to nikdy nepředhazoval (natož sprostě), nedal mi najevo ani náznakem, že je to průšvih, neřkuli těžký. Ani z rodiny, ani z přátel, ani z cizích (opraváři apod.).
Je to v těch lidech kolem, možná i v tobě (nevím - buď ty kecy něčím přitahuješ, nebo si to moc bereš, očekáváš takové hodnocení), ale
určitě to není tím (ne)úklidem.
Předchozí