| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

Ja jsem psala, dcera tu peci mela loni napsanou a mela ji u te horsi. Ze je jeste jina moznost jsem nevedela. Pak (z nejakeho duvodu) presla k te lepsi a zjistili jsme, ze pece spe. ped. nemusi byt jenom pruda. Takze bych rada, aby v tom pokracovala. Ale bez toho, ze to PPP napise, muze pokracovat jenom u te standardni (horsi z naseho pohledu). Ta lepsi mimo jine uci jinou tridu. Ta horsi je jenom spec ped na tyhle pripady - i tak ma ale uz hodin napsanych vic, nez je jeji uvazek, takze by si dceru brala jenom obcas.
Jinak jestli by tam byla s jinymi detmi, bylo po po vyuc, behem vyuc nebo jak, to by mne asi bylo jedno. Hlavne at to je smysluplne a neni to jenom stresujici dril.

Na soukrome peci te lepsi jsme domluveni. Jenom resim, jeslti to ze skolskeho systemu umim ""vyrazit"" :-) Trochu se bojim, ze pri revizi budou brat taky v uvahu, ze v inkluzi dosly penize a nakupy pomucek a placeni spec. ped se omezilo :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.