To taky není pravda. Můj muž byl jednou s dcerou ve čt večer na pohotovosti, neboť ráno, když jsem je opouštěla byla holka jen nachlazená a bolelo ji v krku. Večer po návratu z práce už jsem ale viděla na mandlích povlaky, tak jsem je poslala na pohotovost. Na pohotovosti v nemocnici udělali výtěr a dali raději ATB. O VÍKENDU! jsme si měli volat do nemocniční laborky na výsledky výtěru, tam nám řekli, že nepatogenní flóra a ATB jsme měli vysadit. Takže ne všude na všechno kašlou a plošně to vyřeší ATB.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.