Hodně pohybu jsem měla hlavně přes léto - dlouhé vycházky, pěší výlety s dětmi, miluju venkovní fit hřiště... Teď se chystám aspoň na jógu a strašně ráda bych začala dělat pole dance, ale na ten si s těmihle rozměry netroufám. U mě je problém ten, že padám na tlamu únavou, nejmladšímu dítku je rok a jeho spánkový režim je fakt tragédie. A nevyspání u mě dělá strašně moc, jak fyzicky, tak psychicky, nervy mi kolikrát jedou, a ještě cvičit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.