Přidat odpověď
No, mě právě příjde střelené, že to mají opředené nějakým tím lidským příběhem - jakože pomožme jim, ta matka samoživitelka, co jí ex neplatí ani výživné, by na rekonstrukci nikdy nenašetřila... Tj. do TV vyberou samozřejmě ty s nějakým tím "příběhem", ale co když ten byt není její, je tam v nájmu, za půl roku ji majitel vyhodí a zůstane mu totálka předělaný byt a matka jde zas do nějaký vybydlený garsonky? Že jedinou logiku by mělo, kdyby ten byt ona opravdu vlastnila...
Já samozřejmě chápu, že většinu tý rekonstrukce zaplatí ti sponzoři, kteří si na tom dělaj reklamu - kamenný koberec, dveře od Sapelli, kuchyně od Oresi... a že TV jde o sledovanost, takže tam radši budou mít tu chudou samoživitelku, která tam úpí s dětmi v nevyhovujících podmínkách a pak srdceryvně dojatě pláče, jaké je to krásné... ale prostě mi to střelený přijde.
Jako kdyby to byly rekonstrukce za 100.000,- Kč, tak si řeknu, že je to vlastně jedno, ale teď v těch nových dílech jsou to rekonstrukce za 600-700.000,- Kč. Jasné, jsou to prachy té televize, ale stejně při tom trpím...
Předchozí