Přidat odpověď
Teď jsem viděla (část) pár dílů Jak se staví sen (hledám inspirace na přemalování a drobné úpravy) a vrtá mi to hlavou...
Víte někdo, jestli oni při výběru té rodiny, které investují třeba 600.000,- Kč do rekonstrukce a nového vybavení, zkoumají, jak jsou na tom majetkově a sociálně?
Ne, nechci se přihlásit, popravdě se mi ty jejich rekonstrukce moc nelíbí, ale když pozoruju někdy, že ty rodiny jsou někdy fakt sociální případy, tak mě napadá, jestli to vůbec je v jejich vlastnictví (ta nemovitost) nebo jestli třeba zkoumají, jestli nemají dluhy a exekuce, protože (připouštím, že jsme zblbnutá z práce) mě hned napadá, že jim na to skočí exekutor (gauč za 35.000,- Kč atd) nebo je vlastník vyhodí z nájmu a zůstane mu "zadarmo" zrekonstruovaný byt... Dívala jsem se na stránky primy na podmínky pro přihlášení a tam není napsáno, že to musí být byt/dům v osobním vlastnictví a že ta rodina nesmí mít dluhy a exekuce...
Brala bych jako rozumné, kdyby to teda aspoň zkoumali, než tam ty statisíce narvou, aby měly firmy reklamu + diváctvo se mohlo dojímat...
Znáte osobně nebo aspoň z doslechu někoho, komu to takhle rekonstruovali?
Předchozí