Bezohledné vůči milence??
)) TO nemyslíš vážne, že?? Odkdy bere manželka ohledy na milenku?? A že neřekneš, že měla brát ohledy milenka na manželku
Té to bylo mrše jedno, šla přes mrtvoly. Kula železo, dokud bylo žhavé. Chtěla urvat manžela pro sebe, odvést od dětí.... Takže já žádné slitování s milenkami opravdu nemám
A o muže, který by byl se mnou z rozumu opravdu nestojím. To už ale máme vyřešené. Manžel to ví a já ho prosila, pokud chce být s milenkou, ať s ní je, pokud ji miluje, že nám to klapat jinak stejně nebude. Po tom, co jsem ho vyhodila, se celkem rychle vzpamatoval. Dokud jsem mu ji "tolereovala" a jen dělala tytyty, proč by s ní končil, když může mít obě. Začala jsem ho nesnášet, vyhodila ho a jemu vše došlo.
A mimochodem - tohle se stalo v lednu. Potom jsem ho vyhodila z domu. A je pravda, že samozřejmě dohru to má ... oba se sebe ptáme, kam a s kým jdeme. I manžel se bojí, že mě po tom všem ztratí, takže i on kontroluje mě. A mě nevadí se zeptat před tchyní na posunuté pěradlo. Není na tom nic špatného. Ona nemá co odpovídat, když se jí nikdo na nic neptá.