Nic moc. Jak chodím pořád do práce, tak mám samé "slušné" oblečení a boty na podpatku a tím je vyloučená dcera, která chce jen džíny, trika, tenisky. A navíc jsme se dopracovali do stádia, kdy mají děti větší nohu než já, tak jejich malé sportovní boty si beru na zahradu. A džíny po mě dcera mít nemůže, neb se do nich nevejde. Je vypracovaný sportovec se svalnatými stehny a do těch mých džín tu nohu zkrátka nenasune. Když byla menší, tak z mých šatů babička dělala šaty pro ní a vypadalo to super, no teď už by na sebe šaty nevzala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.