Přidat odpověď
Kudlo, to ty zkresluješ, a nejen teď, ale téměř v každé diskuzi.
Opakuji, já psala "míň ráda", tys to obratem interpretovala jako "zavrhla". Tvůj výklad o tom, zda mám tchyni ráda nebo ne je zcestný, jasně jsem psala, že mám, ale od tebe je to záměrné a účelové "nepochopení" toho, co jsem chtěla říci: že u člověka míň blízkého je to "míň ráda" přece jen snáze realizovatelné.
A o rasistických magorech jsem psala já a ne ty, vždyť ty ani doopravdy nečtes, co píšu. Kdyby kdokoliv, nejen moje tchýně, volil okamuru, myslela bych si o něm, že je to rasistickej magor.
A nakonec, nevidíš si do úst.
Ano, já si myslím, že se znepokojivě mnoho voličů rozhoduje ne rozumem, ale na základě jednoduchých myšlenkových pochodů typů "pan B mi přidal stovku k důchodu, je hodnej". Myslím si, že jsou ovlivnění populistickými lživými kecy profesionálních marketingových poradců a moc o ničem nepřemýšlejí.
A pokud někdo na základě podobného (nebo i jiného) myšlení volí extremisty typu Okamura, ztrácím o něm dobré mínění.
Já si to myslím a dokonce to napíšu.
A teď bacha.
Podle tebe to nemohu nejen říkat nebo psát, ale ani si to myslet, jinak jsem extrémně netolerantní a hloupá.
Takže ty o mně můžeš říkat něco, co já si o jiných nesmím ani pomyslet? Chápeš vůbec, že děláš to samé, co mi tak ostře vyčítáš? A sakra drsněji?
A ještě k rasistickýmu magorovi.
Znám navenek slušného a hodného starého pána, který se tak projevuje už delší dobu a teď to gradovalo jeho výraznou angažovaností pro Okamurovce. A jo, dívám se na něj kvůli tomu skrz prsty a nemám ho ráda. Ty se zase koukáš skrz prsty na mne, no.
Ale zaplaťpánbůh, zatím si obě můžeme myslet i psát, co chceme. Zatím.
Předchozí