Já jeden rok měla namíchanou učebnici a pracovní sešit od různých vydavatelství a nedělalo to dobrotu.
Jinak pro kvalitní pracovní sešity jsem všemi deseti. Pokud nejsou pořádným doplňkem učebnice, pak jsou jen pro zlost.
Starší loni platila asi 2 500-pravda, některé učebnice a pracovní sešity má i letos. V tomhle školním roce jsem starší dávala na pracovní sešity asi tak 500 ( chodí si pro peníze vždycky, když jim učitel řekne, neplatí vše najednou), mladší platila asi 800 - i s penězi právě na ty papíry do kopírky a podobně.
Moc si nedokážu představit, že papír do kopírky kupuju sama. Nešlo by požádat rodiče, aby nějaký do školy věnovali?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.