| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vůbec se mi nechce věřit, že by to něčeho takového mohl/a učitel/ka při smyslech jít. Raft(rafty) plný dětí, z nichž naprostá většina na něm dřív nikdy nejela??? U nás na škole to nehrozí, takže o tomu nebudu muset ani uvažovat.
Můj 10 letý syn ještě nejel ani na raftu ani na lodi. Plavat umí dobře, myslím, že už i líp než já. Pustila bych ho, kdyby chtěl na "vodácký tábor", pokud bych byla přesvědčená, že tam bude dostatečný výcvik, zkušení vedoucí a zřejmě i řada starších zkušenějších dětí. Samozřejmě ani tak nelze vyloučit nějaké neštěstí, ale to nikdy. Nejsem, myslím, žádný ustrašenec, sama jsem vodu taky jela bez předchozích zkušeností a se stejně nezkušenou kamarádkou, resp. po jednom půldni nácviku na "oleji", ale tedy až ve 14 letech (a ve skupině byla spousta zkušených vodáků, kdybychom nezvládaly, asi by si nás rozebrali).
To, co popisuješ mi přijde spíš jako ruská ruleta. Ne snad, že by se ty děti musely rovnou utopit, ale riziko úrazů a hodně nepříjemných zážitků bych viděla jako dost vysoké.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.