ano, to je velmi hezky řečeno to, co si myslím i já.
Že je to víc o vzájemné kompatibilitě než o čem jiným (přesně ten pan X s paní Y versus pan B s paní A).
A v životě jsem potkala i poměrně dost ženskejch, o kterejch bych si podle týhle teorie myslela,"že jsou to jiný zvířátka", byla bych asi schopná s nima vyjít, kdyby to bylo fakt nutný, ale nevyhledávala bych je jako bližší kamarádky, protože způsob jejich uvažování by mi nebyl vlastní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.