| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ono asi není podstata toho, že já jsem v některých ohledech stejná jako je převažující charakteristika mužů. Nebo, že já znám přece chlapa, který se chová stejně jako je převažující charakteristika žen. Zajímavé k diskuzi může být jedině to, jestli ty obecné charakteristiky mužské a ženské skutečně převažuji, možná bychom měli říct odbornou terminologii, jestli jsou statisticky významné.

Já si myslím, že existují, přestože ani já nemám pocit, že bych chlapům obecně nerozuměla. S mnohými si rozumím dobře. Ale většina chlapů v mém okolí chce o problému mluvit, když má potřebu ho řešit, naopak hodně žen se chce jenom vypovídat. A většina chlapů se nerada ptá na cestu, respektive dávají přednost situaci zvládnout a vyřešit sami, naopak ženy bývají komunikativnější.

Třeba tady někdo napíše, jestli se nějaké takové testy dělaly s dostatečně velkým vzorkem lidí a jak dopadly :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.