| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsem viděla už druhej díl. Hele, to je boží, doporučuju. Jsem plná dojmů, musí to ven, dám to v bodech (chci studovat tu divadelní kritiku, tak nějak začít musim):

- hrajou tam charakterní divadelní herci s nejhoršíma ludrama a hereckym dnem. Takže například otce Marka Němce (takto jednoho z největších talentů svojí generace a učitele na DAMU) hraje ROSÁK. A to emeritního profesora, co mluví jako by moderoval videostop.

- postavy jsou rozděleny na frajery, komické postavy a mrchy. Pozná se to a) podle výrazu tváře, b) podle hudby, co hraje, když mluví, c) podle oblečení. Když mluví charakter, tváří se vážně, rozšiřuje nozdry a mhouří oči. Hudba dělá tum, tum, tum, tum, tum...a má slušný hadry. Když mluví komediální postava, pitvoří se a dělá ksichty, aby všichni věděli, že je to legrační (Roman Skamene jako veselý uklízeč zvratků), a hudba u toho dělá PIM PAM PIIIDLIDIII, no a mrchy, ty nosí vlasy do culíku, mají černou barvu vlasů a tmavou rtěnku. a když je drama, hudba dělá tadadaááááááá

- hudba je kapitola sama o sobě a mělo by se to psát v uvozovkách, protože je to něco, co pravděpodobně generuje počítač. hrůza nabývá nových kvalit.

- na konci je dlouhý záběr na Marka Němce, aka charakterního doktora, co si vybíjí frustraci na boxovacim pytli a do toho zní Rehab od Amy Winehouse...

- nějak si tam pletou termity, například doktorka s vážným výrazem prohlásí: udělám tomu muži kraniotomii (trepanace lebky), vezme kudličku, píchne ho do krku a udělá mu tracheotomii.

- ta nemocnice je v nějaký ..., ale má vybavení lepší než Motol, v jejich traumacentru slouží asi osm doktorů, co ovládají všechno od psychoterapie po neurochirurgii, ale většině z nich je 28 let. Kromě Romana Zacha, takto dobrého shakespearovského herce, kterej mluví s šíleným ukrajinskym dialektem.

Hele, koukněte se, já u toho močila a močit budu, asi jsem se zamilovala!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.