| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ne.

Naši četli jen občas kriminální příběhy, tuším Magnet, že to byl.

Hodně četli sourozenci a ségru děsně štvalo, že já ne a ne číst (ona mi četla hodně). Ale někdy kolem třetí třídy jsem se rozečetla a pak jsem klidně četla 10 knih za měsíc.

Čtu pořád, i když už mám hodně omezený repertoár, ráda se vracím "ke svým známým", nerada se pouštím do nových.

Moje děti příliš nečtou, u jedné to tehdy zazdila škola povinným každodenním čtením ještě v páté třídě, ostatní ani pořádně nezačaly. Teď čtou povinnou četbu, sem tam ta nejstarší přečte něco na doporučení kamarádek a podstrkává to ségrám. Jedna z dvojčat má snad i něco postahovaného v telefonu, ale to ví spíš muž, co ona čte...
Můj vkus se zcela liší od vkusu ostatních, ostatní se setkávají někde na pomezí sci-fi, jinak také každý něco jiného...

Knih máme doma nespočet a i jsem vyrůstala obklopená knihami. Bylo jich tolik, že jsem si z knihovny často přitáhla knížku, co jsme měli doma. Ale mě to doma nebavilo prohlížet, nebyl v tom systém. V knihovně jsem se lépe orientovala...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.