Nemyslím, že jsou to věci, které nikdo nedělá a nedějí se. Spíš jde o způsob, jakým je mi předkládáno, že jsem udělala něco špatně, a de facto nesu následky za všechny věci a situace, které se dotyčným blízkým osobám posléze staly, i dalších zatím 11 let ...zřejmě až do konce života.
Je mi to dáváno za vinu. Vím, že to je nesmysl, ale špatně se s tím žije.
Dle nich nesmím být dále v životě šťastná. Když přece nejsou oni...byť ve svém dalším životě už beze mě svou vinou a přičiněním.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.