Učitelka staršího syna (zlatá to žena) nechtěla a nechce podepisovat nic. Syn mi ale vždycky stejně dává úkol "k nahlédnutí" (případně nechává na svém stole, když odchází na trénink, než já dorazím z práce), takže by nebyl problém, abych ho podepsala. Dcery učitelka bohužel je z druhého spektra a u té musím podepsat 1) zápis v notýsku, kde je seznam úkolů (málokdy mají jen 1 :-() a potom ještě každý úkol zvlášť pod ním, včetně čtení. Z principu mě to dost rozčiluje, ale zase nevidím problém v tom, to udělat - je dcery úkol, aby mi ty potřebné dokumenty k podpisu strčila pod nos, ona si musí hlídat, že já jsem to podepsala
Obě děti se učí naprosto bez potíží, trochu s nimi dělám jen Aj, takže o to, co berou, se zase tak dopodrobna nezajímám, ale je fakt, že podle těch úkolů to vím
Jo, a i když nemusím podepisovat, stejně teda u menších dětí ty úkoly chci vidět, jak to vypadá (pokud jsme to rovnou nedělali spolu). Synovi už bych loni (4. třída) už věřila, že když řekne, že všechno má, tak to má O.K., ale nejdřív je asi třeba to trochu "nacvičit"?