Libiku, jasně, že to můžeš říkat. Mě se nikdy nelíbila Marta Kubišová nebo spíš mě nikdy nebavila jako zpěvačka a taky jsem se skoro bála říct, že si jí v rádiu většinou přeladím,stejně jako stovky jinejch, ale říct že si vždycky přeladím Gotta, Vondráčkovou nebo třeba Černocha je v poho, ale u tý Kubišky je to skoro svatokrádež a to je všechny vypínám ze stejnýho důvodu-nemám ráda jejich hudební styl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.