Když jsem ten článek četla, vzpomněla jsem si na "xenofoba" Pelíška...
Nejsem si jista, ale někde jsem četla, že v pondělí vyjde oficiální studie, která sledovala roky 2015-2016. Jsem opravdu zvědavá... Zvědavá na ty reakce.
Dost mě také v poslední době překvapily články od některých konkrétních novinářů na Idnesu, kteří až donedávna psali vyloženě pozitivní zprávy o uprchlících. Nyní začínají psát jinak. A nevšimla jsem si toho jen já, v diskusích pod články se tomu věnuje dost diskutujících. Co se děje?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.