| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mala Stepko, díky za názor, z tohohle pohledu mě nenapadlo se na to podívat, i když to přesně zapadá. V momentě kdy se dostanu do situace, která mi připomíná dětství, jakobych se do té doby vrátila a stejně tak se i cítím a reaguju. Ale neuvědomuju si, že už v té době nežiju, že to není už má matka, která přede mnou v ten moment sedí a jedná se mnou jak s hadrem na zemi, že už se tak nemusím cítit a můžu se bránit a jednat úplně jinak, jelikož jsem dospělá. A hlavně bych si měla uvědomit, že to že mě máma neměla ráda a říkala mi ty hrozné věci, že jsem něco míň, že nikdy nebudu dost dobrá a že jsem taková nebo maková včetně toho všeho ostatního, co se u nás doma dělo, že to neznamená, že to je pravda a že taková jsem. Jelikož pro vás ale v dětství je rodič ten, který řídí pravidla a kterýmu nasloucháte, neumím se od toho stále odprostit a ty pocity, že nejsem dost dobrá a že jsem něco míň, stále ve mně jsou. A taky - vypadám stále dost mladě, furt jak taková holčička :) A spousta lidí se mnou jedná s jak nějakým malým fakanem a ne s dospělým člověkem. Vím, že člověk tě může ponížit pouze do té míry, do které mu to dovolíš. Ale je to hrozně těžké to ustát, když to je v moc časté frekvenci. Nejvíc mám zkušenost, že se mnou takhle jednaj chlapi, např. ten bývalý šéf. Ale když seděl s chlapem ve svém věku (s mým kolegou, který mu byl taky podřízeným), absolutně si nedovolil na něho zvýšit hlas nebo křičet nebo s ním jednat ponižujícím způsobem...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.