Mladí a neklidní bylo natáčené v totální tmě. Nebo to bylo Jak jde čas? Ale ani jedno jsem nesledovala.
Helenu a její chlapce ano a bylo to o ničem, ale byli krásní a krásně oblečení, tak jsem na ně zírala.
Nejšílenější, co jsem fakt sledovala, byla asi Manuela, nějaká latinskoamerická nekonečná telenovela. Byla v nějaké masce nebo co. A nějaký boháč, co ji miloval, Fernando. Vůbec si to nepamatuji. Divoké anděly a další podobné už jsem nesledovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.