Pokud ten hlavní problém je, že nevíš, jak bys to zvládala, kdyby byl na rodičovské manžel, pak do toho asi jdi
Píšeš, že za 3 roky byste měli finančční polštář....tak než porodíš, to bude nejméně 1 rok, pak 6 týdnů doma, pak teprve nastane ta "zkouška, jak to budeš zvládat" - to může trvat různě dlouho, ale většina žen to asi zvládá, ve světě je to bězné i u nás to tak bývalo. A pak teprve uvidíš, třeba ten fin. polštář bude jen poloviční, ale není to - 3 roky nebo nic.
"Lítat na kojení ze schůzek" je takové zvláštní vyjádření.....jednak můžeš pro miminko odstříkávat a nakrmí tatínek, anebo může tatínek přijít s miminkem za tebou a ty nakojíš poblíž schůzky.
S posledním dítětem byl u nás doma manžel, dalo se to, já většinou mohla pracovat z domova, což byla velká výhoda. Ale bohužel se manžel zacyklil a už si žádnou práci nenašel, doma toho moc nezastal,(ale to je individuální) a já byla nakonec dost neštastná.....jenže to až tak po 2 letech, když mi přibylo mnohem víc práce a stresu. Po tom, co byl už bez práce 4 roky, jsem byla už naprosto frustrovaná..........
Prostě záleží na vás dvou, uvidíš.