| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem chodila, bylo to za jiné ceny a rozhodně- 1 rodič, 1 dítě....ani by jsme se do toho pidi bazénku jinak nevešli.

No byli zdravý proti těm co nechodili rozhodně i celou zimu. Mladší měl první rýmu ve 4letech a ještě mu trvala 3 dny....
Přeplavat vzdálenost okolo 5metrů pod vodou okolo 2 roku....a bylo jim jedno, že je pod nima třeba 4metry vody. V té době je instruktorka i vzala poprvé na prkno, to ej moc bavilo. Super odměna. Květen červen se nacvičoval pád do vody.

Pak to má negativa: jak jsou v té vodě jako doma, hrajou si v bazénu ve školkovém věku na mrtvá těla a děsí lidi, protože leží nehnutě na vodě....

A po plavání spaly v kuse 4h. Takže v 8h v bazénu...v 9:30 doma svačina a pak 4h klidu.

Ale s dvěma bych nechodila~t~

Já to s odstupem hodnotím pozitivně po těch 18letech. Kdyby neplavali tak jsem snima s oběma musela chodit na rehabilitaci. Hubená tělíčka.

No u nás to začalo a staršímu byl 1rok....a plavat pod vodou se naučil do 1/4roku toho kurzu.....a bavilo ho to stejně jako sokol na který jsem s ním chodila. A obě moje děti potřebovali spoustu pohybu, tak jsem to brala jako zpestření.
Mladší chodil od 4měsíců a podobně jako starší pár metrů pod vodou dával okolo 1roku a 5metrů okolo 2 roku a okolo 3 roku přeplavali skoro 25metrů,ale pod vodou, vynořovat se jim moc nechtělo ještě v první třídě tvrdili, že pod vodou se jim plave líp.

Já to brala spíš tak, že manžel je špatný na záda, jeho rehabilitačka řekla, že byl v dětství zanedbaný, že měl víc cvičit a plavat. Takže jsem se snažila a oni mají opravdu stejné kostry.....tak nyní nelituju. Snad nebudou mít problémy se zády.

A další důvod byl, že u nás do bazénu mohli děti až od 3let a jinak než s miminama se tam člověk nedostal.....takže to byl u nás ten hlavní důvod. Před 10lety tohle trapné nařízení zrušili....a zavedli pleny pro děti do 3let.

Nyní už to není a člověk se do bazénu dostane s dětma normálně.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.