To vis, ze jo, proste jsem se rozhodla, ze ridit budu, tak ridim
Mame Superba, nakonec jsme teda zustali u Skodovek. Je to teda obri auto, kdyz se naucim ridit tohle, tak uz vsechno. Ridicak jsem delala ve VW Passatu a nikdy jsem si nezvykla na lehci auta, takze mi vyhovuje, jen je to dlouhy a siroky
Vcera jsme byli u more, zpatky jsem jela asi 30 mil a dobry.
Chaperone je ode dneska vyrizeny, vcera jim teda D pohrozil soudem, kdyz tvrdili, ze nema narok a ze se muzeme odvolat
No a vecer na ceste zpet volal pan z taxisluzby, ze chaperone ode dneska bude. Takze po vice nez tydnu jde do skoly. Pro secondary school children uz to neni samozrejmost, tak pozor na to, az bude malej M vetsi
Fire, no, to ani nezacinej. D se mi smeje, ze jednou tu rozpoutam rudou revoluci. Nejen, ze council ma prebytky v rozpoctu, oni dokonce ten rok vratili tem s nejvetsim council tax uctem £100 s oduvodnenim, ze tak dobre hospodari, ze si to muzou dovolit. A to oblozeni tam bylo, aby vyhovovalo ocim mafianskych sousedu
Proste nechutny, nechutny, nechutny.
K volbam, no, ja miluju Corbyna, to uz jsem tu psala
Jinak si vzdy preju, aby PM neodstupoval, ze muze prijit neco jeste horsiho. Minule se mi to potvrdilo, desim se, co by prislo po Terce. Opravdu s emi libi, jak mluvila o koalici chaosu a o tom, ze se Corbyn spoji s teroristy
Ti Irove teda vuuuuubec nejsou teroristi, ti jsou uuuuuplne normalni strana
Co K a GCSEs?? Jake ma pocity?
Wales je super, naposledy jsme tam tedy byli (spolu) pred detmi
D dedecek byl veliky milovnik Walesu, na svatbe nam zpival waleske pisnicky
Vcera jsme byli u more v Norfolku, tam bych si klidne umela predstavit bydlet, kdybych vyhrala lotto