Přidat odpověď
Zavolej doktorce, na kolik můžeš zvýšit dávku, beru také olvexii a mám domluveno, jak si mohu operativně měnit dávky, v závislosti na aktuálním stavu. Myslím, že to může souviset jak s migrénou, tak i výkyvy počasí... Já to tak mám, zároveň mi někdy stačí i nějaká náhlá (i relativně malá) krizovka a je to znát... Rozhodně bych ale volala doktorce, nebo bych k ní zašla a pokud ji zdůraznis, že se bojíš změny leku, tak by měla hledat pro tebe co nejpohodlnější řešení. Osobně nemám dobře zkušenosti s pokusy pomocí si sama nějakými dostupnými preparáty z lékárny, navíc obvykle mi v lékárně podali pouze obecné info a stejne mi řekli, že se mám poradit s doktorkou. Ani praktická mi nechtěla nic radit.
Já to měla jeden čas tak, že jsem si připadala ok, ale každá kravina mě rozhodla, myslela J si, ze to je normalni. Ale pak jsem se svěřila doktorce a ta mi hned upravila dávkování. Nazvala ten můj stav "léčená neléčená", když je klid, jsi v pohodě, ale nezvladaš narazy. A to je vlastně nedostatečná léčba.
Předchozí