5. třída. Kromě prázdnin, pátku a soboty prakticky denně. Sama si přečte a já vyzkouším. Když vidím, že nasekala chyby v úkolu, tak děláme další na danou látku. Někdy náhodně projedu trošku starší látky, ať si to osvěží. Dítě nemá žádnou diagnózu. Denní příprava (společná) je cca 15-20 minut. Pokud maji psát pololetku tak to pár dní předtím natahujem na cca 40 min. Chce to tak mít a já mám přehled.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.