| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Má kamarádky mezi spolužačkami, ale tráví s nimi čas jen ve škole. V podstatě to žádné extra kamarádky nejsou, Dokud jsme bydlely ve starém bytě, šla s nimi ven max. 1x v týdnu. Ona sama to iniciovala, často se nikomu nikam nechtělo. Ale nemá problém, že by se nezkamarádila. Pravda je, že kdykoli jela třeba na tábor, vždycky jedině s nějakou kamarádkou, sama by nejela. Takže chápu, že přejít do nové třídy a začlenit se mezi zaběhlý kolektiv, je pro ni velká zátěž. Zást.ředitele v současných 6.tř vyučuje matiku a říkala, že jsou to fajn bezproblémové děti, že by se nebála začlenění. V současné škole navíc letos proběhlo rozdělení tříd, protože udělali sportovní třídy, do kterých přešla většina jejich původních spolužáků. Tohle zvládla úplně v pohodě, ale přece jen ji pořád zůstalo pár původních spolužáků, známé prostředí školy, učitelé atd. V podstatě je ale její současná třída takový zvláštní kolektiv dětí bez zájmu o cokoli a já mám pocit, že to jen podporuje její flegmatismus. Nečekám, že samotná změna školy je samospasitelná, ale přece jen ta úroveň školy je nesrovnatelná. Pro upřesnění - bydlely jsme na sídlišti, výběr školy jsem nijak neřešila, prostě byla nejblíž a šla tam většina dětí z okolí, které znala. Ale nikdy jsem z té školy neměla dobrý pocit. Teď bydlíme v centru města a ta životní úroveň je tady dost nesrovnatelná celkově. Škola na kterou bych ji ráda přesunula patří mezi jednu z nejlepších státních škol ve městě a i ta vzdálenost je podstatná. Dcera je zvyklá dojíždět už 2 roky od otce, máme střídavou péči a bydlí na okraji města. Ale proč jí tu dostupnost neusnadnit alespoň když je u mě. Nikdo nemůže předvídat, jak to které dítě zvládne, uvědomuju si rizika, ale pořád převažují přínosy z mého pohledu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.