Dcera (12) mi ted dala přečíst knihu "Kdysi" - z válečných jsem četla jen Remarqua,povinně na gymplu. Tohle mě teď nakoplo,chystáme se s dcerou jeste na "Zlodějka knih" a "Chlapec v pruhovaném pyžamu" - myslím,ze oboje bylo zfilmováno (ale musím půjčit já,dcera se zlobila,že je na to mnoho rezervací a je to v dospěláckém oddělení). "Kdysi" je dětská kniha, myslím, že pro začátek fajn (a je na jedno odpoledne..) - moc se mi to líbilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.