Mnohem lepší než tady doporučované krémy Sisley, Bioderma, Vichy a spol (mám vyzkoušeno) je překvapivě tento krémík za pár korun, mají i variantu proti vráskám a ještě extra výživný https://pletove-kremy.heureka.cz/bc-bione-cosmetics-bio-cannabis-zvlacnujici-a-regeneracni-pletovy-krem-51-ml/specifikace/#section Na www.omlazeni.cz najdeš na tyto krémy hodně recenzí. Bione je vůbec výborná kosmetika, přírodní,v životě jsem neměla lepší sprchový gel, tělové mléko nebo kondicioner. Z krémů jsem jinak ještě nadšená z řady Larens, ale to už je cenově trochu jinde, pokud máš požadavek na levnější produkt.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.