| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Na Rodinu chodim uz drahne let. Odhaduji, tak 15-16 let. Za tu dobu mi jedno dite dospelo a druhe temer. Strasne to leti. A ted k tomu v cem, tak trochu tapu. Syn mi prave odmaturoval, cimz si, tak trochu skrtam svoje povinnosti vuci nemu jako diteti. Beru to tak, ze jsem ho dovedla k dospelosti a, ze ukoncil stredoskolske vzdelani. Jestli bude studovat dal je uz na nem. Samozrejme, ze pokud bude chtit/potrebovat nasi podporu, tak ji dostane. Od 15-ti si castecne prividelaval na brigadach + dostaval kapesne a veci, ktere potreboval. Nikdo mu doma nenarizuje,co ma nebo nema delat. Jen chci, aby mi poslal zpravu, kdyz treba v noci nedorazi domu. To abych se nebala. Samozrejme respektujeme, ze je dospelak. Ted, ale najednou nevim, jaky status k te jeho dospelosti zaujmout. Pokud bude studovat je jasne, ze ho budeme financne i zazemim podporovat nekolik dalsich let. Pokud studia o rok odlozi nebo se rozhodne, ze studovat nechce, mel by se o sebe zacit starat sam. Jen mi prijde najednou divne, ze bych treba mela planovat nejakou dovolenou- zabavu a pocitat s tim, ze on na ni treba nebude mit, nebo treba nebude mit dovolenou atd. Najednou mi to proste prijde divne. Samozrejme chci, aby se postavil na vlastni nohy a nechci byt, ta matka co nese synovi ve 40-ti kakaicko. 😀 Jake tohle obdobi bylo pro vas? Jak jste to zvladly?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.